Kõige tillemad kuressaarlased kohtusid linnapeaga (FOTOD) (6)

38 PISIKEST KODANIKKU: Seekord oli sünnikirja ja sünnitoetuse üleandmisele kutsutud 17 pisikest piigat ja 21 poisipõnni. Teiste seas ka üks paar kaksikuid – kolme kuu vanused Kaspar ja Karl ühes ema Maris Alase ja isa Urmas Pajustega. Foto: Sander Ilvest

Eile pärastlõunaks kogunes Kuressaare kultuurikeskusse 38 kõige pisemat kuressaarlast koos oma vanematega.

Saal oli kenakesti hämar, kõlareist kostis kõrvupaitav mängutoosihelisid meenutav meloodia ning lava ees olev laud oli lilledest lookas. Kõik oli valmis sätitud selleks, et linnakodaniku staatust kinnitav sünnikiri pisikestele linlastele pidulikult kätte anda.

Kuressaare linnapea Mati Mäetalu sõnul on pärast eilset pidulikku üritust tänavu oma sünnikirja kätte saanud ühtekokku 90 last ja seda võib pidada igati kiiduväärt tulemuseks. “Kuigi meie elanike arvu liikumise tendents on languses, on selle kõige juures positiivne see, et iive on Kuressaares ikkagi positiivne, ja selle eest loomulikult suur tänu lapsevanematele,“ tõdes linnapea. Ta möönis, et kuigi septembrikuu põhjal oli Kuressaare iive kolme lapsega miinuses, on see 2012. aasta lõpuks loodetavasti siiski jälle kenasti plussis.

Mati Mäetalu kinnitas, et linn teeb omalt poolt kõik selleks, et lastel oleks Kuressaares hea ja turvaline sirguda. Linnapea lisas, et kui nii linn kui ka lapsevanemad oma rolli laste kasvatamisel hästi täidavad, sirguvad praegustest kõige pisematest linlastest kindlasti igati tublid ja tegusad saarlased. “Edu kõigis tegemistes ja palju õnnelikke hetki!” soovis ta.

Sünnikirja ja -toetuse andis värsketele linnakodanikele üle Kuressaare linnapea Mati Mäetalu ning lilleõie pistis vanematele näppu linna sotsiaalnõunik Piret Tenno.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 2 111 korda, sh täna 1)