Ootame kandidaate Saare maakonna aasta isa tiitlile

Naiskodukaitse Saaremaa ringkond kuulutab koos Kadi raadio ja ajalehega Saarte Hääl juba kuuendat korda välja Saare maakonna aasta isa konkursi, et väärtustada isa rolli terves ja tugevas peres.

Aasta isa kandidaate võivad esitada nii üksikisikud, organisatsioonid, omavalitsused kui ka firmad. Saare maakonna aasta isa peab olema väärikas Eesti Vabariigi kodanik, ta peab olema kantud rahvastikuregistris Saare maakonna elanike hulka, tema peres peab kasvama vähemalt kolm last, kes võivad olla ka kasu- ja võõraslapsed.

Kandidaate saab esitada 25. oktoobrini aadressil: Naiskodukaitse Saaremaa ringkond, Väljaku tn 5, Kuressaare 93811. Ümbrikule märkida “Aasta isa”. Põhjendava soovituskirja pikkus peaks olema mitte rohkem kui üks A4-formaadis lehekülg. Juurde lisada kandidaadi esitaja nimi ja kontaktandmed.

Aasta isa tänuüritus toimub vahetult enne isadepäeva.

Oleme ette tänulikud kõigile omavalitsustele, üksikisikutele, erakondadele ja organisatsioonidele-ettevõtetele, kes on meie ettevõtmist toetanud või plaanivad seda veel teha.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 194 korda, sh täna 1)