Kuhu minna

REEDE, 12. oktoober

KINO
Diva suletud.

ÜRITUS
Veski trahteris kl 20 tantsuõhtu – Tarvo Raja. Tasuta.

Kuressaares ja Saare maakonna teedel Saaremaa ralli 2012. Algab kl 15.

NÄITUS
Kuressaare Raegaleriis kl 16 Dmitri Terehovi maalinäituse avamine ja kunstiprogrammide esitlus, mis kannavad koondnime “Vana maja lugu”. Näituse avamisel presenteerib Dmitri Terehov oma vastvalminud autorifilmi.

TEATER
Loona mõisas kl 20 Salme vallateatri etendus “Kalimera!”. Pääsmed (4 €) müügil kohapeal. Vaheajal avatud kohvik.

TANTS
Divas “Kas sinus on kaptenit?” Tüüri keerab DJ Peeter Kukk.

Kodulinna lokaalis disko. Südaööni sissepääs tasuta.

Club Privilege’is Saaremaa ralli ametlik peopaik. DJ Siim Metsmaa.

Mönusas Villemis Ints ja Heiks. Rokiklassika.

Kapteni kõrtsis ansambel TV5.

LAUPÄEV, 13. oktoober

KINO
Diva suletud.

ÜRITUS
Lümanda kultuurimajas “Lümanda valla tervise teeviit 2012” raames Tallinna tantsuakadeemia treeneri Ehtel Otsasoni juhendamisel bodybalance. Kl 12–12.45 kõigile huvilistele; kl 13–13.45 treeneritele, juhendajatele.

Saare maakonnas kl 6.50 Saaremaa ralli 2012. Vaata lisa www.saaremaarally.eu.

Anseküla seltsimajas “Muuseum tuleb külla” – Eesti vabaõhumuuseum. Kl 17 ettekanne Saaremaa külaarhitektuurist, samal ajal kõrvaltoas mängud lastele. Kl 18 Eesti vabaõhumuuseumi segakoor esitab Veljo Tormise muusikat. Saab näha näitust Eesti vabaõhumuuseumi Saaremaa välitöödel tehtud etnograafilistest joonistest. Sissepääs tasuta.

Muhus Koguva külas Vanatoal kl 20 arutab olukorda riigis Rahva Oma Kaitse. Vabas vormis kohtumine kirjanikega, autogramme jagavad Andrus Kivirähk ja Mart Juur. Unetutele disko. Plaate keerutavad BJ-d (bussijuhid) Arda ja Leintz. Osalemine jutusaates ja diskol 5 eurot. Info ja broneerimine tel 55 587 494.

TANTS
Divas “Vallatud kurvid”. DJ-d Kristjan Lillimägi ja Peeter Kukk.

Kodulinna lokaalis disko.

Club Privilege’is Saaremaa ralli ametlik järelpidu. DJ-puldis vajutavad gaasi Eestimaa parim DJ Kristjan Hirmo ja Kert Klaus (ööklubi Sugar).

Kapteni kõrtsis ansambel Kontrast.

TULEKUL

Reedel, 19. oktoobril Sakla seltsimajas kl 15 ajaloopäev “65 aastat esimese kolhoosi moodustamisest”. Esinejad: Ester Vaiksaar, Bruno Pao, Valent Rõõm, Enn Pukk, Liilia Eensaar. Taive Särg tutvustab B. Viidingu ja G. Fride filmi “Saaremaa küla 1971”. Päeva juhib Aare Martinson. Kohvilaud. Kl 19 Orissaare kultuurimaja näiteringi etendus “Pildikesi kolhoosielust.”
Üritus on tasuta. Toetajad Valjala vallavalitsus ja Sakla külaarengu selts.

KONTSERDI EELTEADE

Kolmapäeval, 17. oktoobril kl 18 Kuressaare Laurentiuse kirikus Soome poistekoori Pirkanpojat kontsert. Kaastegev Saaremaa poistekoor. Sissepääs tasuta.

Reedel, 19. oktoobril kl 9.45 Valjala rahvamajas, kl 11.40 Orissaare kultuurimajas ja kl 13.25 Leisi keskkoolis popkoorikontsert “Noortelt noortele”.

Esinevad Valjala põhikooli lastekoor, Leisi keskkooli lastekoor, Kuressaare gümnaasiumi lastekoor Vocaliisa ja neidudekoor Neidis, Orissaare lastekoor ja Orissaare tütarlastekoor. Kaastegevad solistid Greete Paaskivi, Kristina Liiv, Stella-Liisa Lõhmus, Liisa Paiste, Kateriine Püüa, Meeri Martinson, Keito Kaljulaid ja Risto Paiste. Koore juhatavad Helen Aasmaa, Tiina Oks, Helle Rand, Pilvi Karu, Anne Kann ja Laine Lehto. Sissepääs tasuta.

HEA TEADA

Omastehooldajate kokkusaamine Kuressaares 31. oktoobril

Saaremaa omastehooldajad on taas kutsutud osalema kokkusaamisel, mis toimub kolmapäeval, 31. oktoobril kell 13–15 MTÜ Saaremaa Puuetega Inimeste Koda (Pikk tn 39) väikeses saalis.

Kohtumise korraldab MTÜ Inkotuba kontinentsusnõustaja Ivi Tammeaid koos projektijuhi Pirjo Vaarmaaga, kes veab Tallinna omastehooldajate tugirühma. Arutatakse hooldusega kaasnevate rõõmude ja murede üle, antakse infot Tallinna ja üle-eestilise omastehooldajate liikumise kohta. Jagatakse “Omastehooldaja käsiraamatut”. Üritus on tasuta!
Lisainfo ja registreerimine: Ivi Tammeaid, T ja N kl 10–16, tel 45 24 305, Kuressaare perearstikeskus (Tallinna tn 23).

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 138 korda, sh täna 1)