Sõiduki rehve ja tulesid saab tasuta kontrollida

Maanteeameti korraldatud kampaania raames on kõigil sõidukiomanikel täna kella 11-st kuni kella 16-ni üle Eesti võimalus lasta tasuta kontrollida oma sõiduki tulede ja rehvide korrasolekut. Vajadusel ja võimalusel saab sõiduki tulesid ka reguleerida. Saaremaal saavad autoomanikud oma sõiduriista rehve ja tulesid kontrollida Saare Kütuse Roonimäe tanklas.

Üleriigilise kampaania otsustas maanteeamet koostöös tehnoülevaatuspunktide ja teiste koostööpartneritega korraldada seepärast, et saabumas on pime aeg ning seetõttu tuleb üha suuremat tähelepanu pöörata tulede ja rehvide korrasolekule.

Kellel puudub võimalus tänase päeva jooksul tulesid ja rehve kontrollida, saab seda tasuta teha veel 20. oktoobrini, siis aga mitte enam Roonimäe tanklas, vaid Kihelkonna maanteel asuvas Tesman Auto OÜ-s.

Talverehve tuleb kasutada detsembris, jaanuaris ja veebruaris. Naastrehve tohib kasutada 15. oktoobrist 31. märtsini.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 298 korda, sh täna 1)