Küünistaja karistus: 60 tundi tööd (1)

Oma pikkade küüntega eakaaslase särgi ja selja puruks küünistanud 21-aastane naine pääses küll kohtu alt, kuid tal tuleb teha 60 tundi üldkasulikku tööd ja hüvitada kannatanule tekitatud kahju.

Süüdistuse järgi tungis 21-aastane naine tänavu 7. juulil kell 3.46 Kuressaares Rae keskuse aluses parklas kallale 19-aastasele neiule, rebis teda riietest ja tekitas küünistamisega kehavigastusi.

Kohtueelse menetluse käigus tuvastati, et 19-aastane kannatanu läks tol ööl koos oma tuttavaga Rae keskuse parklasse vihma eest varjule. Samas parklas viibis ka 21-aastane naine, kes lähenes ja kõnetas tulijaid provotseerivalt.

Kuna vihma eest varjujad ei soovinud provotseerijaga rääkida, keerasid nad kõnetajale selja. Seejärel haaras 21-aastane naine kannatanul selja tagant särgist, rebis selle puruks ja küünistas selga. Rüseluse käigus murdus kannatanul ka kaks geelküünt ja ta helistas politseisse, kes toimetas noore naise haiglasse vigastusi fikseerima.

Kuna kallaletungija on varem kriminaalkorras karistamata ning kahetses oma süüd ja on nõus varalise kahju hüvitama, otsustas prokuratuur kriminaalmenetluse lõpetada. Päris ilma karistuseta ründaja aga siiski ei pääse, sest tal tuleb hüvitada 40 euro suurune kahju ja teha 60 tundi üldkasulikku tööd.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 277 korda, sh täna 1)