Kuressaare pensionärid külastasid Haapsalut ja Paldiskit

Kuressaare pensionärid külastasid Haapsalut ja Paldiskit

ELAMUSRIKAS REIS: Kuressaare pensionäride ühenduse esimees Helga Nurmekann ja liige Vaike Reino Rõude külamaja ees. Foto: Ants Maripuu

Pensionäride ühenduse reisil Lääne-Eestisse tutvusime uskumatult huvitavate võimalustega, kuidas muuta oma elu elamisväärsemaks.

Tänavune aasta on olnud erinev paljudest eelmistest, sest ilmad olid äärmiselt tujukad. Vahel piilus küll päike pilvede vahelt, kuid ilmselgelt võttis võimu enda kätte sagedaste vihmasadudega tinahall taevas. Natuke kurb oli see suvine aeg, aga kui ilmataadi vempude ees silmad kinni pigistada, siis oli ka ääretult ilusaid päevi, millest ei saa vaikides mööda minna.

On sulaselge õnn, et Kuressaare päevakeskuse majas on üks toake pensionäride ühenduse päralt, ja veel suurem õnn on see, et seal tegutseb väsimatu ja sõbralik Helga Nurmekann, kes aastaid on korraldanud ülihästi organiseeritud ekskursioone.

Seekord käisime ühepäevasel ekskursioonil Lääne-Eestis ning jõudsime külastada paljusid kohti ja saada juurde mitmekülgseid teadmisi, tutvuda uskumatult huvitavate võimalustega, kuidas eakad saaksid oma elu elamisväärsemaks muuta. Bussis jagas teadmisi laia silmaringiga Saaremaa mees Ants Kangur ja nii Haapsalus kui ka Paldiskis ootasid meid kohalikud giidid.

Heili Saar
pensionäride ühenduse liige

Edasi loe tänases Saarte Häälest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 201 korda, sh täna 1)