Solistica logo on valitud (1)

Solistica logo on valitudSeptembris toimus Eesti noorte lauljate konkursi Solistica logokonkurss. Kuressaare gümnaasiumi koolilehe Meie KG andmeil valis žürii ühes Solistica peakorraldajatega võidutööks kavandi “Juhe”.

Logo autor on Kuressaare gümnaasiumi IT-spetsialist Gert Lutter, kellel oma sõnul tekkis kavandi idee kohe pärast konkursile nime valimist, kui ta erinevaid variante paberile sirgeldas. “Mis viitaks solistide konkursile veel selgemini kui stiliseeritud mikrofon,” arvas Lutter. Pealegi ei ole logo mõeldud vaid ühevärvilisena, seda võib kasutada paljudel eri värvi taustadel, muutes vastavalt ka logo oma värvi.

Korraldajate eriline tänu kuulub KG kunstiõpetajale Ene Pidmanile, kes logokampaania läbi viis. Äramärkimist leidsid mitmed õpilaste tööd, mille autoreid autasustatakse 2013. aasta Solistica avamisel. Kõikide konkursile laekunud kavandite näitust saab koolis vaadata noorte lauljate konkursi toimumise ajal.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 297 korda, sh täna 1)