Panama Burger vahetas nime ja omanikku (11)

Kuressaares seni Panama Burgerina tuntud söögikoht, mis on mõnda aega kinni olnud, avab järgmisel nädalal taas uksed. Seda uue omaniku ja ka uue nimega – Oti Kebab.

Kuressaares Neste tankla kõrval paikneva söögikoha ostis eelmiselt omanikult Saare Agrovarult osaühing 101 Visiooni. Ettevõtte esindaja Riia Lõhmuse sõnul pakkus Saare Agrovaru neile võimalust Panama Burger ära osta täiesti juhuslikult. “Pidasime eelmise omanikuga läbirääkimisi ühel teisel teemal, kui nad küsisid, kas meie firma oleks huvitatud selle müügikioski ostmisest. Kuna oleme pikka aega otsinud võimalust Saaremaal ettevõtlusega tegeleda, otsustasimegi pakutud võimalust kasutada.”

Nagu ütleb juba söögikoha uuenenud nimi Oti Kebab, kujuneb selle firmaeineks kebab. “Kebab on valikus praena, tzatziki kastme, toorsalati ja friikartulitega. Väiksema portsuna on võimalik tellida kebabiga lavaširulli. Burgerisõpradele pakume kaht sorti hamburgerit, mille vahel on 95-protsendilise veiselihasisaldusega pihv. Jookidest pakume kohvi ja kakaod. Külmal ajal on plaanis kliente üllatada kuuma joogiga Hot Apple. Soojaperioodi pakkumise jätame hetkel saladuseks.”

Küsimusele, kuidas plaanib Oti Kebab turule tuleva toitlustusasutusena kliente leida ja neid ka hoida, vastas Lõhmus, et kiire ja kvaliteetse teenindamisega, milleks investeeriti seadmetesse. “Peame oluliseks, et kiirtoit peab olema kiiresti kätte saadav ja kvaliteetne. Selleks oleme ka menüüd lihtsustanud. Kohapeal einestajate jaoks muutsime ümbruse hubasemaks ja privaatsemaks.”

Oti Kebabis saab tööd neli inimest, kõhutäidet pakub söögikoht pühapäevast neljapäevani kella üheteistkümnest hommikul öösel üheni, reedel ja laupäeval hommikul kella kuueni.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 2 918 korda, sh täna 1)