Pöide valla noorsootööd juhib Liina Luik

Pöide valla noorsootööd juhib Liina LuikJuba mõnda aega on Pöide valla noorsootöötajana ametis samas vallas sündinud ja kasvanud, kuid vahepealsed aastad mandril õppinud ja elanud ning siis saarele tagasi pöördunud Liina Luik (fotol). 

“Kodus on ikka kõige parem,” põhjendas 28-aastane Luik kodusaarele naasmist. Liina on õppinud neli aastat Viljandi kultuuriakadeemias kultuurikorraldust ning lisaerialana juurde kooliteatrijuhi ja draamaõpetaja eriala. Pärast seda asus ta tööle Keila vallas Klooga noortekeskuses. Kaks aastat tagasi otsustas ta perega Saaremaale tagasi kolida.

Nüüdsel Pöide valla noorsootöötajal on plaanis edasi minna samade ringidega, mis möödunud aastal töötasid.
Uuendusena alustab peagi tööd giidiring, mida juhendab Ene Kööts Orissaarest.

Kuna Liina ise armastab oma sõnul väga nikerdamist ja meisterdamist, siis plaanib ta teha noortele ühe arvutivaba päeva nädalas ja kutsuda kokku meisterdamisringi, et noored saaksid midagi ka oma kätega teha. Samuti on plaanis luua vanematele õpilastele näitering.

Liina Luige sõnul on Pöide valla lapsed ja noored ta väga kenasti omaks võtnud. “Nad on hästi vahetud ja annavad kohe otsest tagasisidet ning ma arvan, et me sobime hästi,” rääkis Liina, kellel on praegu esimese suurema tööna käsil Pöide valla noorsootöö kaardistamine.

Sellega seoses saavad kõik Pöide valla lapsed ja noored vanuses 7–26 aastat täita lühikese küsimustiku. Sealt saab vastused küsimustele, mis noori huvitab ja kui paljudel on võimalik noorsootöös kaasa lüüa. Küsitluse kohta leiab infot www.poidesemud.ee ja noortekeskuse FB-lehelt.

Pöide valla kultuuritöökuraator Krista Riik ütles, et tal on muidugi kahju, et eelmine noorsootöötaja Aina Sepp lahkus, kuid rõõmus on ta selle üle, et Pöide vald sai üsna kohe uue noorsootöötaja, kes on väga toimekas. “Meie koostöö sujub igati,” kinnitas Riik.

Liina Luik on ametis 17. septembrist. Pöide noortekeskus on avatud esmaspäevast reedeni kl 14–18.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 590 korda, sh täna 1)