SÜG-i esindus tutvustab Prahas kodumaad ja -saart

Täna sõidavad Prahasse Comeniuse projekti raames Saaremaa ühisgümnaasiumi inglise keele õpetajad Reet Lulla ja Liis Ojasaar ning kaks 11.a klassi õpilast Alar Leemet ja Kaur Hiet.

“See on nüüd esimene kohtumine, kus kõik partnerid saavad silmast silma kokku,” selgitas Reet Lulla, lisades, et Prahas tehakse plaane edaspidiseks. Lulla ütles, et projekti põhimõte on uurida, mida noored inimesed tänapäeval usuvad. Euroopa Liidu rahastatud projekt hõlmab religiooni, kunstiajalugu, arhitektuuriajalugu jm.

Alar Leemet tutvustab Prahas Eestit ja Saaremaad ning teeb ülevaate oma koolist, Kaur Hiet teeb ülevaate religiooniajaloost.

Comeniuse projekt on kaheaastane projekt, milles osaleb kaheksa riiki: Itaalia, Hispaania, Inglismaa, Saksamaa, Rumeenia, Tšehhi, Türgi ja Eestist Saaremaa ühisgümnaasium. Prahast tullakse tagasi 8. oktoobril. Märtsikuus võõrustab kõiki projektipartnereid SÜG.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 265 korda, sh täna 1)