Naistenõuandla saab uued ruumid (4)

Kuressaare haigla loodab praegu polikliinikus tegutseva naistenõuandla avada uutes ruumides tuleval aastal.

Sa Kuressaare Haigla juhatuse esimehe Viktor Sarapuu sõnul on projekteerimistööd juba alanud. “Loodame, et suudame need kuu-kahega lõpetada ja siis juba leida ehitaja, et asjaga edasi minna,” ütles Sarapuu.

Haiglajuhi sõnul ootab hiljuti uuenduskuuri saanud radioloogiaüksuse kõrval renoveerimist kogu sektor, kus varem paiknes intensiivraviosakond. “Põrandad, laed, elekter ja kõik kommunikatsioonid – kõik peab välja vahetama,” tõdes Sarapuu, lisades, et ka osa vaheseinu tuleb maha võtta.

“Millal naistenõuandla avatakse, sõltub sellest, mis tempos elu edasi läheb – mis saab streigist, palgarahast,” tõdes Sarapuu. “Momendil on meditsiinis keeruline aeg. Reaalne ehitamine jääb järgmise aasta esimesse poolde.”

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 239 korda, sh täna 1)