Kuressaare kaotas Sillamäele (1)

Laupäeval Eesti jalgpalli meistriliigas Sillamäel Kalevilt saadud 1 : 2 kaotusmängus lasi FC Kuressaare võõrustajatel lüüa endale liiga kerged väravad.

Kuressaare alustas mängu ebaõnnestunult. Juba 2. minutil lasti Alexander Bebikhil kauglöögist mänguskoor avada, kui pall lendas meeste vahelt Mihhail Lavrentjevile nähtamatult väravavõrku.

Meeskonna kapten Rene Aljas ütles, et vastaste kiire avavärav mõjutas meeskonna mängu terve esimese poolaja. “Mängisime kehvasti,” tõdes poolkaitsja. “Vaheajal pidasime aga nõu ja läksime mängima juba paremini. Võtsime ennast kokku.”

Siis tuli aga 71. minutil Kassim Aidara löögist teine värav. Kalevi tsenderduse järel ei jälginud keegi Kuressaare kaitsjatest ettepoole liikunud liini, millega võimaldas vastasel saada heale löögipositsioonile.

“Treener Sergei Zamogilnõi ütles, et me oleksime võinud lasta endale väravad lüüa hoopis teistest olukordadest, mitte aga nendest, kus meile ära löödi. Nad said liiga lihtsad väravad,” rääkis Aljas.

Saarlased polnud aga murtud. 75. minutil andis Margus Rajaver hea söödu Mairo Tikerberile , kes tekkinud võimaluse ka ära kasutas. Seejärel loodi veel mitmeid olukordi ja ärevus tabas ka võõrustajaid. Väravani paraku enam ei jõutud.

Et samal ajal mängis Tallinna Kalev 1 : 1 viiki Transiga ja Tammeka alistas Viljandi 4 : 0, muutus pingelisemaks ka tabeliseis. Rene Aljase sõnul pole FC Kuressaare mängijad hetkekski arvanud, et Tammeka on konkurentsist väljas.

“Võitlus on ees äge ja miski pole selge viimase vooruni,” märkis ta. “Paraku on meil jätkuvalt probleeme vigastustega ja see teeb meie olukorra raskemaks. Aga otsustatud pole veel midagi.”

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 116 korda, sh täna 1)