Golfis toimus Saaremaa Open

Golfis toimus Saaremaa Open

Foto: Saaremaa Golfiklubi

Möödunud nädalavahetusel Kuressaare golfiväljakutel peetud Saaremaa Openilt jätsid siinsed golfarid koju mitu esikolmikukohta. Osalejaid oli kokku 79.

Pro‘de ja amatööride võistluse (HCP 0-18,4) võitis meestest Saaremaa Golfi endine juht Torel Neider (pro), talle järgnesid Taivo Jaanso (amatöör) Saaremaa golfiklubist ja Erko Täht (amatöör) Niitvälja golfiklubist.

Naiste samas klassis (HCP 0-26,4) olid esikolmikus kõik amatöörid. Võidu võttis Anneli Esken (EGCC) Anne Petteri (Niitvälja) ja fotol oleva Ingrid Hinni (Saaremaa) ees.

Meeste HCP 18,5-54-s võidutses Mihkel Mölder Aivar Karotamme ja Margus Kastori ees. Kõik kolm kuuluvad Saaremaa golfiklubisse ridadesse. Naiste klassis HCP 26,5-54 olid esikolmikus samuti vaid Saaremaa golfiklubi esindajad. Võitis Svetlana Käsk Piret Ustali ja Edith Raja ees.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 416 korda, sh täna 1)