Mine metsa! Sõida seenele!

Mine metsa! Sõida seenele!

Foto: Peeter Kukk

See pole see, mida mõtlete. Ei, ma ei ole hoolimatu, ma ei saada teid… Seekord on lugu täpselt see, mis pealkirjas kirjas – Saarte Hääle reporter Kokk ja piltnik Kukk lähevad metsa ja sõidavad seenele.

“Metsa seenele… auuu, auuu…” saadavad naljalembesed kolleegid reporteri teele populaarse seenelauluga. Õhtul olen oma kõige peenemast korvist lõngakerad välja visanud ja nüüd on see mul käevangus. Et metsas parem välja näha. No kuidas sa lähed seenele kilekoti või plastmassämbriga! Nii ei käida ju. Liiati veel siis, kui oled saanud loa end haakida Saaremaa muuseumi suurte seene-asjatundjate sappa. Avatakse ju neljapäeval muuseumis järjekordne seenenäitus ja ega need seened sinna ise ilmu. Need tuleb metsast üles korjata, ära määrata ja lipikutega tähistada.

Edasi loe laupäevasest Saarte Häälest. Telli leht siit.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 464 korda, sh täna 1)