Kuressaare politseijaoskond kolib uude majja (5)

Seoses Kuressaare politseijaoskonna ümberkolimisega politsei ja pääste ühismajja võib 17.–18. septembril esineda telefoniside katkestusi. Hädaabikõnedeks mõeldud numbri 110 tööd jaoskonna ümberkolimine ei mõjuta ja see teenindab inimesi ööpäevaringselt.

Kuressaare politseijaoskond asub alates 17. septembrist uuel aadressil Transvaali tn 58 ning uut maja jagatakse Saaremaa päästeosakonnaga. Oktoobrikuust teenindab samas hoones inimesi ka kodakondsus- ja migratsioonibüroo Kuressaare teenindus.

Kuressaare politseijaoskonna kolimise tõttu muutuvad ka osa ametnike lauatelefoninumbrid ja paari päeva jooksul võib esineda sidekatkestusi. Inimesi teenindavad endiselt ööpäevaringselt hädaabikõnedeks mõeldud 110 ja argipäeviti saab infot kliendiinfo telefonil 61 23 000.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 725 korda, sh täna 1)