Solisticale otsitakse logo

Kuressaare gümnaasium kuulutab välja konkursi, leidmaks logo noorte lauljate konkursile Solistica, mis toimub Kuressaares 3.–21. septembrini 2013.

Konkurss on avalik, osaleda võivad Kuresaare gümnaasiumi õpilased, professionaalid ja tudengid. Üks osaleja võib konkursile esitada rohkem kui ühe töö.

Solistica kontseptsioon tugineb märksõnale “pärl”. Kuressaare gümnaasium on 17 aastat oma Pärlipäeval andnud parimatele õpilastele pärlitiitli. Lisaks õppimisele selgitatakse parimad tegijad ka spordis, muusikas, käsi- ja noorsootöös. KG soovib üleriigilise konkursi siduda KG preemiate identiteediga, kuulutades konkursil välja tiitli Laulupärl, nimetades preemiaid pärliteks jne.

Logo kavand, värvide ja kirjatüübi valik ning kavandi esitaja andmed (ees- ja perekonnanimi, e-posti aadress, telefoninumber) saata hiljemalt 21. septembriks e-posti aadressil pilvi.karu@oesel.edu.ee. Konkursi tulemused kuulutatakse välja 30. septembril.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 18 korda, sh täna 1)