Läetsa elulooraamat on enimostetud teos Eestis (11)

Juba mitmendat nädalat võib Rahva Raamatu biograafiate ja memuaaride nädala TOP 10-st leida Kunnar Läetsa elust pajatava raamatu “Maffia raha: Kunnari lugu”. Eelmisel nädalal platseerus see 7516 raamatu seas esimesele kohale.

“Ma olen mitmeid nädalaid ikka silma peal hoidnud, aga täpselt ma küll ei oska öelda, kaua see seal olnud on,” kommenteeris raamatu menu Läets ise. “Sel nädalal on mu raamat küll kümnes, kuid see on olnud ka kolmas ja neljas,” teadis Kunnar Läets.

Rahva Raamat täpset statistikat iga nädala TOP 10 kohta ei pea.

Läets arvab, et raamatu edukuse taga võib olla tuhandeid põhjusi. “Kindlasti on igal minu raamatu lugejal oma huvi, miks ta on selle raamatu soetanud või miks plaanib seda osta,” sõnas Läets ja lisas, et üheks suuremaks mõjutajaks võib olla väga otsene stiil, mis halastamatult lugejale seniteadmata seiku avaldab.

Samas rõhutas Läets, et väga palju tuliseid seiku on lugejaskonnale paljastamata jäänud. “Enne raamatu turule toomist lasin käsikirja pea sajal inimesel testi korras läbi lugeda,” rääkis Läets, märkides, et tänu sellele sai kaante vahelt välja jäetud umbes sadakond lehekülge. Peaaegu kõik loo läbi lugenud nõuandjad pidasid raamatut väga heaks.

“Raamatu nii suur menu on olnud mulle suureks üllatuseks,” tunnistas ta.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 044 korda, sh täna 1)