Saarte Investeering-Saaremaa 2012. a MV meeste jalgpallis (1)

Osales viis võistkonda 123 mängijaga, 20 kohtumises löödi kokku 96 väravat (keskmiselt 4,8 mängu kohta), jala sai “valgeks” koguni 40 mängijat.

Väravalööjate edetabel: 1. Timo Ränk 9; 2. Rait Ränk 8 (Orissaare); 3. Kristen Mere 6 (FC Taritu); 4.–5. Aadi Rahula (Leisi JK) ja Marion Toompuu (Torgu) 5 tabamusega (6.–7. Andri Altmäe, Kaarel Mai 4; 8.–13. Priit Post, Ralf Ränk, Keito Liiv, Algis Kelder, Mihkel Vendel, Janek Meet 3; 14.–18. Ahto Timm, Rego Rüütel, Priit Salong, Lauri Noot, Margus Kuusk 2; 19.–40. Andre Aus, Tiit Põlluäär, Raul Koppel, Andrus Ruttu, Roland Tall, Mikko Undrest, Priit Ruga, Veiko Tasa, Ilmar Leimann, Alari Saar, Stenver Matt, Raimond Salong, Sander Põlluäär, Olev Sten Erik Jõgi, Gerdo Juht, Mark Kristjan Pitk, Margus Valge, Kaarel Kööp, Mart Undrest, Sulavi Pruul, Andre Anis 1). Löödi ka viis omaväravat ja seitsmest 11 m karistuslöögist realiseeriti vaid kolm.

Väravaterohkeim kohtumine 10 : 1 sai teoks Orissaare ja Kaarma VC vahel 10. augustil. Orissaare tammega staadionil lõi kodumeeskond kõik 11 väravat, kui Kaarma VC tuli mängule vaid 8 mängijaga.

Kohtunikud (Argo Pruul, Kaupo Põld, Martin Salong ja Ilmar Leimann) näitasid 27 kollast ja 1 punast kaarti, mis jagunesid võistkondade vahel: Orissaare 1 + 11; FC Taritu 8; Leisi JK 5; Torgu 4; Kaarma VC 0. Ainsa punase kaardi sai Andre Kuntsel (Orissaare).

Pealtvaatajaid käis 2012. a MV-l 650 (mängu kohta keskmiselt 32,5). Publikurohkeim kohtumine peeti 18. juulil Orissaare tammega staadionil 92 silmapaarile.

 

Turniiritabel

1.FC Taritu 6-0-2  22:10  18 p
2.Taritu 4-2-2  29:11  14 p
3.Orissaare 4-1-3  24:20  13 p
4.Leisi JK 2-1-5  14:28  7 p
5.Kaarma VC 1-2-5  7:27  5 p

(võit-viik-kaotus; löödud:lüüa lastud väravad; punktid)

 

Saarte Investeering-Saaremaa 2012. a meister FC Taritu mängis koosseisus: Peeter-Jaak Ait, Erki Alas, Argo Kabel, Andri Kasela, Algis Kelder, Mihkel Lindau, Keito Liiv, Kaarel Mai, Kristen Mere, Mark-Kristjan Pitk, Martin Prostang, Kalmer Prostang, Artur Rihvk, Robbie Roberts, Edmund Salong, Priit Salong, Raimond Salong, Kristo Salumaa, Margus Valge.

II kohale tuli Torgu koosseisus: Mart Undrest, Lauri Noot, Marion Toompuu, Asko Vipp, Veiko Tasa, Mikko Undrest, Janek Meet, Dmitry Bochskowsky, Reigo Äär, Priit Post, Andre Anis, Andri Altmäe, Andres Lehesoo, Ahto Timm, Alari Saar, Kustas Kobin, Ilmar Leimann, Tanel Noot, Laur Vatsfeld, Stenver Matt, Vahur Sepp, Fred Siimpoeg, Mikk Varjas, Ott Torn.

III koht kuulus Orissaarele, meeskonnas mängisid: Urmo Talistu, Lauri Kiirend, Andre Kuntsel, Margo Rüütel, Reimo Ränk, Timo Ränk, Rait Ränk, Johannes Johanson, Andrus Ruttu, Timo Saabas, Raul Koppel, Raino Teras, Mati Rüütel, Alari Hiis, Sylvester Hamann, Koit Simso, Madis Aljas, Härmo Lambut, Margus Ligi, Margo Karu, Morten Umber, Madis Sinimets, Paap Uspenski, Tormi Niits, Meelis Maripuu, Romario Niits.

Andre Käen
võistluste peakohtunik

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 330 korda, sh täna 1)