Haavlite käsi käib eraarstidena hästi (5)

Läinud nädalal Eesti Eks-pressis ilmunud artiklis, mis räägib eraarstide ilusast elust, on leidnud äramärkimist ka saarlastest arstiperekonna Haavlite liikmed.

Seejuures nii Tallinnas kui ka Tartus tegutseva KSA silmakeskuse asutaja, hinnatud silmakirurg Ants Haavel, kes on omaaegse legendaarse Saaremaa kirurgi Ants Haavli noorem poeg, kui ka tema Saaremaal elav vend Hannes ja vennanaine Varje Haavel, kes on Kuressaare erakliiniku Hanvar omanikud.

Hanvar on välja toodud erakliinikute mulluste majandusaruannete põhjal koostatud tabelis, kus müügitulu põhjal järjestatud kliinikute valikus on Hanvar esimese 25 seas 22. kohal. Nimelt ulatus Hanvari müügitulu 2011. aastal ligi 500 000 euroni (täpsemalt 497 176 eurot). Ärikasum oli seejuures 42 701 eurot.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 2 896 korda, sh täna 1)