Läänemaa rahvarallilt kolm poodiumikohta (6)

NOOR SAARLANNA: Marin Aarn astub kogenumatele konkurentidele kandadele. Foto: Rando Aav

18. augustil Läänemaal Risti vallas sõidetud Eesti autospordi liidu rahvaralli karikasarja teisel etapil saavutasid saarlased kolm poodiumikohta.

Kuni 18-aastaste noorte vanuseklassis jõudsid võiduni favoriidid Sander Siniorg ja Cristen Laos. Harjumaa võistlejate järel hõivasid poodiumi madalamad astmed Saaremaa sõitjad. Teise tulemuse said J18-klassis kirja Karmo Salong ja Janek Salong (Nissan Sunny) ning kolmanda Sander Sepp ja Ken Torn (Renault Clio).

Naiste arvestusklassis oli oodata tulist duelli Sirje Potisepa ja noore saarlanna Marin Aarni vahel. Aarn tunnistas juba stardi eel, et loodab seekord kogenumast konkurendist jagu saada. Läks siiski nii, et klassivõidu napsasid Sirje Potisepp ja Terko Jakobson ning teise koha said Margit Mäekivi ja Merilin Mäekivi. Volkswagen Golfil sõitnud Marin Aarn ja Allan Lopp platseerusid kolmandaks.

Läänemaa rahvarallil saavutasid üldvõidu 4WD-klassis osalenud tallinlased Rain Rannala ja Simmo Nestor. Võistlust alustas 73 autot, neist finišeeris 63.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 782 korda, sh täna 1)