Lea Kuldsepp lahkus revisjonikomisjonist (3)

Lea Kuldsepa nime ei leia enam Kuressaare linnavalitsuse ja -volikogu koduleheküljel revisjonikomisjoni liikmete seast, samas kuulub ta endiselt hariduskomisjoni ja kultuurikomisjoni koosseisu.

“Kuldsepp esitas 14. augustil meile tõesti avalduse sooviga revisjonikomisjonist lahkuda,” ütles linnavolikogu nõunik Irene Valge. “Volikogu otsuse kohaselt, mis tehti juba mõnda aega tagasi, on linnavolikogu revisjonikomisjon viieliikmeline, ning praegu, kui Lea Kuldsepp on tagasi astunud, töötab komisjon neljaliikmelisena ja ootab uue liikme valimist volikogus.”

Lea Kuldsepp ei näinud vajadust oma sammu pikemalt kommenteerida. “Olen seal revisjonikomisjonis nii kaua olnud ja ühel hetkel leidsin, et aitab küll,” rääkis ta. “See pole algusest peale olnud päris minu koht seal, olen ikka olnud rohkem hariduse ja kultuuri peal.”

Kuldsepp kinnitas, et mingi uus ja põnevam pakkumine tema lahkumise põhjus ei ole. “Oleks ju tore, kui midagi pakutaks, aga seda tehtud ei ole “ lausus ta.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 936 korda, sh täna 1)