Kuressaare taaraprobleem sai leevendust (6)

Kuna Kuressaares on viimastel aegadel palju juttu olnud mittetoimivast taaratagastusest, otsustas Rimi Eesti Food AS-i partner Moya avada taaravastuvõtupunkti Kihelkonna mnt Säästumarketis. Tuleval kuul hakkab tööle ka Auriga Rimi taaravastuvõtt.

“Esmane põhjus oli loomulikult kohalike inimeste rahulolematus praeguse taaravastuvõtu korraldusega ning kaupluse töötajate hõivatus teiste ülesannetega,” põhjendas Moya tegevjuht Tarmo Koreinik. Ta lisas, et Moya eesmärk on avada Kuressaares Kihelkonna mnt Säästumarketi ja Auriga Rimi juures panditaara vastuvõtupunktid, mida iseloomustavad järgmised märksõnad: alati avatud ja alati puhas. Seetõttu oli vaja leida ka töötajad.

Koreiniku sõnul võeti uudis taarapunkti avamisest vastu väga positiivselt, rõõmustasid nii panditaara tagastajad kui ka kaupluse personal.
“Ootame inimesi juba täna Kihelkonna maantee Säästumarketi taarapunkti külastama ning tervitatav on ka konstruktiivne kriitika meie tegevuse kohta, mida me kindlasti võimaluste piires arvesse võtame,” sõnas tegevjuht. Taarapunktis on tavaliselt korraga tööl üks inimene, kelle põhiülesanded on kliendialal puhtuse tagamine, vajadusel kliendi abistamine, taaramasina hooldus, klaaspakendite sorteerimine ja logistika korraldamine.

Töö on korraldatud vahetustega ning Kihelkonna mnt taarapunkt on avatud kaupluse avamisest kuni sulgemiseni. Auriga Rimi taarapunkt on plaanis avada hiljemalt septembris, praegu on käimas töövestlused võimalike töötajatega.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 349 korda, sh täna 1)