Juhtkiri: Miks 5-eurone pilet? (9)

Eesti iseseisvuse taastamisest möödus esmaspäeval 21 aastat ning et pealinnas korraldatakse suuri isamaaliste laulude laulmisi üle viie aasta, otsustas Kärla mees Ülo Kannisto, et ka saarlased on ühislaulmist väärt. Siinkohal jääb vaid kiita kodanikualgatuse korras sündinud üritust.

Kõik oli kena, isegi väga (noh, lippusid võinuks rohkem olla), kuid kahjuks pidi sellestki meepotist tilgakese tõrva leidma – see, et niisugusele üritusele pääses ainult piletit lunastades, oli küll kummaline.

Kas siin ei oleks võinud meie kohalikud ametivõimud (maa- ja linnavalitsus, omavalitsuste liit) nii palju õlga alla panna, et keegi poleks pidanud pääset ostma? Mõelgem, et Eesti kroonides maksnuks seesama 5-eurone pilet ligi 80 krooni!

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 066 korda, sh täna 1)