Jaan Tätte kontsert pole veel läbi müüdud (5)

Kuuldused, et sel reedel ja laupäeval Kaalis toimuva Jaan Tätte laulude õhtu piletid otsas on, ei vasta tõele. “Õnneks või kahjuks – ei tea, nüüd kumba pidi võtta –, on see valeinformatsioon,” ütles Saarte Häälele Tätte kontserdi korraldaja Aarne Valmis.

Tema sõnul võisid säärased kuuldused tuleneda sellest, et viis päeva tagasi oli hommikul kl 9–10 selline olukord, et Piletilevisse antud 1000 piletit olid otsas. Eilse seisuga oli Valmise sõnul mõlemaks päevaks müüdud 1200 piletit.
Küsimusele, kui palju rahvast Kaali kontserdile mahub, vastas Valmis, et ega see kaalukaup ole ja täpselt mõõta ei saa, aga umbes 1500 inimese ringis.

“Rahva arv sõltub sellest, mis ilm on,” märkis Valmis, lisades, et kui on kuiv ja ilus ilm, siis on rahvast rohkem.
Korraldaja soovitas kontserdile kaasa võtta midagi, mille peal istuda. Samuti toonitas Valmis, on parem on kohale tulla mõningase ajavaruga, mitte täpselt kontserdi alguseks.
Kaali külastuskeskuse kõrval asuval heinamaal on ette valmistatud parkla, kus saab autot viisakalt parkida. Korraldaja lisas omapoolse suure palve, et kui pargitakse suure tee äärde, siis kindlasti ühesuunaliselt.

“Kui autod pargitakse erisuunaliselt, siis võib juhtuda, et kui kontsert kestab poolteist tundi, siis pärast võtab kontserdipaigast ärasaamine sama kaua aega,” selgitas Aarne Valmis, lisades, et kui kontsert on hea, ei tohi lahkumine olla ebameeldiv. “Me üritame anda endast parima ja loodame, et kõik õnnestub,” ütles ta.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 084 korda, sh täna 1)