Alanud nädal tuleb eelmisest soojem

Alanud nädal tuleb eelmisest nädalast soojem, öökülmade ohtu enam pole, kuid paiguti sajab hoovihma.

Teisipäeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm, õhtupoolikul sajab Lõuna-Eestis kohati hoovihma. Puhub kirdetuul 4-11, saartel ja rannikul päeval puhanguti kuni 15 m/s. Sooja on öösel 8-14 ja päeval 18-22 kraadi.

Kolmapäeval ja neljapäeval on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm, kuid päeval võib Lõuna-Eestis paiguti hoovihma sadada. Puhub kirdetuul 6-11 m/s, neljapäevaks tuul veidi nõrgeneb. Sooja on öösel 10-16, päeval 18-23 kraadi.
Reedel kaugeneb madalrõhuala Venemaale, kuid see ei too kaasa olulist ilmamuutust ning kohati võib sadada vihma. Puhub nõrk põhjakaare tuul ja sooja on öösel 10-15 ning päeval 18-23 kraadi.

Laupäeval on Eesti kohal kõrgrõhuhari, kuid kohati võib siiski hoovihma sadada. Puhub mõõdukas lääne- ja loodetuul ning sooja on öösel 10-14 ja päeval 19-23 kraadi.
Pühapäeval kõrgrõhuala mõju nõrgeneb ja põhja poolt tungib peale madalrõhuala. Öösel sajab kohati ja päeval mitmel pool hoovihma. Puhub mõõdukas läänekaare tuul ning sooja on öösel 12-16 ja päeval 18-22 kraadi.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 138 korda, sh täna 1)