Krimi (2)

Varastatud FIAT.

Kuressaarest varastati auto

Ajavahemikus 5. august kl 21 kuni 6. august kl 12 on Kuressaarest varastatud valge universaal Fiat Marea Weekend numbrimärgiga 912 MBL. Kõigil, kes on sellist autot näinud, palutakse helistada numbril 56 323 893. Leidmiseni viiva info eest pakutakse vaevatasu.

 

Lõbusõidualus vajas abi

Reedel kell 17.50 pukseeris Kuressaare kordoni mootorpaat Kuressaare jahisadama lähedalt sadamasse mootoririkkega lõbusõidualuse, mille pardal oli kaks Eesti kodanikku.

 

Roller põrutas kraavi

Laupäeval kell 15.59 sai häirekeskus teate, et Mustjala külas on kaks inimest rolleriga kraavi sõitnud. Päästjad andsid kannatanutele esmaabi ja seejärel andsid nad kiirabile üle.

 

Purjus mootorrattur sõitis end haiglasse

Pühapäeval kell 11.50 sõitis Orissaare vallas Orissaare–Leisi–Mustjala maantee 15. kilomeetril lauges kurvis teelt välja ja kukkus mootorratas Aprilia, mida juhtis alkoholitarvitamise tunnustega 17-aastane noormees. Nooruk toimetati haiglasse.

 

Inimene sai autolt löögi

Samal päeval kell 12.39 vajati päästjate abi Pöide vallas Oti külas, kus sõiduauto oli inimesele otsa sõitnud. Päästjad andsid kannatanule kiirabi saabumiseni esmaabi ja kiirabiauto viis kannatanu haiglasse.

 

Kaarmiselt leiti mürsk

5. augustil käisid Lääne-Eesti pommigrupi demineerijad Kaarma vallas Kaarmise külas, kus mullahunnikust oli leitud mürsutaoline ese. Demineerijate kohale jõudes selgus, et tegemist oli 75-millimeetrise mürsuga, millel puudusid juhtrõngad ja mille sütik oli murdunud. Kuna mürsk oli halvas seisus, hävitati see kohapeal.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 821 korda, sh täna 1)