Abrukal mängiti malet (2)

Vendadel Tuulikutel tuli mõte korraldada kodusaarel Abrukal välkturniir males nende väljapandud auhindadele. Idee tehti teoks möödunud pühapäeval. Kohale olid kutsutud maakonna parimad maletajad, kes enamikus ka kohale saabusid.

13 osavõtjaga kaheringilise välkturniiri võitis Marko Siil 19 punktiga 24 võimalikust. Teine oli 16 punkti kogunud Heino Kallas. Võrdselt 14 punktiga lõpetasid turniiri Hendrek Kelder, Ülo Tuulik ja Jaak Turja, kellest kolmanda koha saajaks osutus Hendrek Kelder. Auhinna pälvis ka ainsa naismaletajana osalenud ja 13 punkti kogunud Milde Burkova.

Maletajad tänavad vendi Tuulikuid, kes koos oma abilistega võistluse korraldasid ja võistlussõidu Abrukale meeldejäävalt sisustasid.

Juuno Jalakas

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 153 korda, sh täna 1)