Täname laste suvepäevade toetajaid

23. juulil said alguse kümnendad Saaremaa intellektipuudega laste suvepäevad. See oli nädal täis päikesepaistet, soojust ja tegutsemislusti.

Võib olla päike päris iga päev taevavõlvil hommikust hilisõhtuni ei säranudki, kuid kõik need päevad oli sära laste silmades ja see ongi juba kümme aastat olnud selle ettevõtmise peamine eesmärk. Nende aastatega on tekkinud traditsioonid, mis aja jooksul on küll veidi muutunud ja kohaldunud vastavalt iga aasta omapärale, kuid üks on olnud jääv – alati on lapsed veel üht päeva lisaks luninud. Meile kui korraldajaile on see olnud suurim positiivne tagasiside.
Kümnendad suvepäevad toimusid vastvalminud uues Kallemäe koolimajas, rohkem küll selle õuealal. Põhiliselt ööbisime telkides ja tegutsesime õues. Põhjalikult said järele proovitud palliplats ja õuesõppeklass. Suvepäevi alustasime telkide püstitamisega ja lõkkeplatsi rajamise ning kujundamisega.

Esimesel ja viimasel õhtul said teoks traditsioonilised lõkke- ja grilliõhtud. Veel mahtus päevade sisse palju erinevaid mänge, meisterdamist, laagrilehe kokkupanek, voolimine, ratsutamine, ujumine jne. Külalisteks olime seekord palunud politseitöötaja, juuksuri, kosmeetiku, ja muusikaõpetaja ning pea kõik need kümme aastat on meiega laulumänge mängimas käinud Ulvi Põldemaa. Õhtuti küpsetasime koos kooli kodundusklassis ööooteks kringleid ja saiakesi. Üle ega ümber ei saa ööhäirest ega telgielust, mis algas koos hämaruse saabumisega.

Armsad sponsorid ja kõik head inimesed, kes meid rahaliselt või mingil muul moel aitasid ja toetasid, kõik see sai toimuda teie kaasabil! Seda koosolemise rõõmu ja tegutsemislusti ei saa panna sõnadesse, nii ei suuda lapsed koos korraldajatega sõnades väljendada seda tunnet, mis see ettevõtmine meile annab. Aga kõige tähtsam ongi ju nähtamatu! Siinkohal tahame kõik koos tänada Valjala valda, hasartmängumaksu nõukogu, Kallemäe kooli, Kaire Kiili, Margus Kiili, Maret Kallast,Tiina Hirssi, Vilvi Vallikut, Ulvi Põldemaad, Priit Seppa, Saarte Häält, Mari Laipaika, Triin Hendriksoni, Liivia Rifki, Heino Oeselga, Janne Nurmikut, Andres Seppa, Tom Rüütlit, Taavi Raunistet, anonüümseid annetajaid, Juuli Ellikut, laste koduvaldu, Kuressaare linnavalitsust, Aive Laanemetsa, MTÜ Meelespead, Kuressaare Lions klubi, Enn Meri, ööhäire korraldanud poisse.

Täname teid kõiki siiralt tehtud heateo eest ja soovime kaunist suve jätku!

Korraldajad

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 162 korda, sh täna 1)