Saarlanna oli edukas hobimodellide konkursil (10)

PUBLIKU SILMARÕÕM: 142 neiu seast 10 parema hulka jõudnud Kuressaare piiga Kristiine Pajussaar osutus hobimodellina Pärnus publiku ette astudes kõigi lemmikuks. Foto: Taavi Palu

Naisteajakirja Buduaar eestvedamisel toimunud Evian Summer Model 2012 modellikonkursil säras õnnelike finalistide seas tänavu ka Kuressaare neiu Kristiine Pajussaar.

Buduaar Meedia OÜ reklaami- ja müügijuhi Krista Malduri teatel saabusid finaalvõistlusele valitud tüdrukud Pärnusse laupäeva päeval, et rannas õhtusele võistlusele publikut kaasa elama kutsuda. Tüdrukutel tuli konkursil hakkama saada ülesannetega, mida korraldajate sõnul modellidelt eeldatakse.

Buduaari esindaja Gerli Rosenfeldi juhatamisel loodi ööklubi Sugar terrassil meeleolu tantsuvooruga ning tantsuga tuli üles astuda ka ööklubis sees. Lisaks tuli poseerida reklaamfoto jaoks, kehastuda telemodelliks ja kõndida poodiumil Risskio moebrändi kleitides.
Ülekaalukalt publiku lemmikuks kuulutatud Kristiine Pajussaar rääkis Saarte Häälele, et avastas info võistluse kohta Buduaarist.

“Olin esimene osaleja päris pikka aega ja mõtlesin juba, et kas jäängi ainukeseks,” sõnas ta.
Lõpuks hakkas tüdrukuid võistlejate nimekirja siiski lisanduma, kuni kokku sai 142 nime. Pajussaare sõnul pääses hääletuse põhjal finaali automaatselt edasi esiviisik, ülejäänud viis neidu valis välja sponsoritest koosnev žürii.
“Tõuse ja langusi kohtadel oli mul palju, kuid lõpus sain edasi finaali, olles esiviisikus neljandal kohal. Olin väga õnnelik,” kinnitas ta.

Võistlusel oli Kristiine Pajussaare sõnul omajagu ootamist, kuid täpselt niisamuti sai seal ka piisavalt nalja. Kõige kardetum voor oli tema sõnul reklaamivoor, kus 10 minutit enne lavale astumist anti tüdrukutele üks suvaline toode, mida tuli lavalaudadel maksimaalselt 30 sekundit reklaamida.
“Mina sain Babylissi fööni ning reklaamisin seda lausega: “Babylissi föön on hea, kiirelt kuivatab su pea!””
Pajussaare sõnul andis pärast iga vooru üks sponsorite esindajatest oma lemmikule auhinna, kuni lõpuks kuulutati välja publiku lemmiku tiitel. See, et just tema selle omanikuks sai, tuli tüdrukule üllatusena.

“Aga ma arvan, et olengi rõõmsam, et sain just publiku lemmikuks, kuna võitja valis põhiliselt ainult üks inimene, siis rahva lemmiku valimisel on mängus paljude inimeste käsi,” põhjendas ta.
Varem Pajussaar modellindusega otseselt tegelenud ei ole, kuid enda sõnul on ta osalenud ka nt Starteri fotoreklaamis. “Olen väga õnnelik, et sellest konkursist osa võtsin ja olen kindel, et kogemused on alati teretulnud, olgu siis mistahes valdkonnas,” leidis särasilmne piiga.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 790 korda, sh täna 1)