Leedri külas süttis saun

Foto: Peeter Kukk

Eile kella 14 ajal päeval tuli häirekeskusele teade, et Leedri külas põleb suitsusaun. Päästjate kohale jõudes selgus, et põles saunamaja (mõõtmed 5×12 m) leiliruum ja osalt oli tuld võtnud ka pesuruum, ütles Lääne päästekeskuse kommunikatsioonijuht Viktor Saaremets, lisades, et tuli ruumidest välja levinud ei olnud.

Põleng kustutati, leiliruumi sisu ja vahelagi hävisid, pesuruum sai tugevaid kuumakahjustusi, ülejäänud ruumid suitsu- ja veekahjustusi.
Saaremetsa sõnul avastas põlengu perepoeg, kes küdevat sauna kontrollimas käis. Avastanud tulekahju, sulges ta uksed ja aknad ning samal ajal kui majas elanud perenaine häirekeskusele helistas, lasi ka ühe pulberkustuti saunaaknast leiliruumi tühjaks.

Põlengu põhjus on päästjate esialgsel hinnangul saunakerisele liiga lähedal olnud puitkonstruktsioonid, mis kuumusest süttisid.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 441 korda, sh täna 1)