Merepäevad teevad igavusele lõpu

16. Kuressaare merepäevad toimuvad järgmisel reedel ja laupäeval Raiekivi Säärel. Merepäevadel jätkub tegevust kõigile.

Reede

Hommikul kell 10 on Eesti väikelaevaehituse visiooniseminar “Investeeringud Saaremaa väikelaevaehitusse” spaahotelli Meri I korruse saalis. Kella kahest avatakse Tori abajas Eesti väikelaevaehitajate toodangu väljapanek, mis on avatud ka laupäeval. Näha saab uusi ja vanu laevu – karavelli Libava (Läti), kaljast Hoppet (Rannarootsi muuseum), ML Mari (Pärnu), Helga, Sylgit, Rosabella, Elisabeth, Beisi (Vätta Puit OÜ) jt. Paadiehitusplatsil on Rannarahva muuseumi töötoad. Avatud on ka käsitöö ja haakriku ala ning lasteala, mis jäävad avatuks ka laupäeval.

Kell kolm on Titerannas laste surfivõistlus. Tund aega hiljem avatakse Raegaleriis Eesti ja Soome kunstnike ühisnäitus “Logiraamatud/ Lokikirjoja”.

Kell kuus algab Tori abajas mereline vaatemäng “Mereröövlid vallutavad kuningliku lõbusõidulaeva, karavelli Libava”. Kolmveerand tundi hiljem saab näha Saaremaa merispordi seltsi eskaadri sissesõitu Kuressaare jahisadamasse.

Edasi loe Saarte Hääle paberväljaandest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 437 korda, sh täna 1)