Ivanov hoiab eestlaste lippu kõrgel

Ainsa eestlasena jõudis Saaremaa Openi üksikmängus veerandfinaali Vladimir Ivanov, saarlased langesid konkurentsist välja juba varem.

“Markus Kerner sai põhitabelis võidu ja punkti kätte. Arvata oli, et Vladimir Ivanov on ainuke, kes kaugemale võiks jõuda ja enam-vähem nii on läinud ka,” kommentaaris Saarte Häälele tenniseturniiri korraldaja Riho Kallus.

Saarlastest said üksikmängu esimeses ringis kaotuse Priit Suluste ja Rauno Gull. Mõlemad mängijad osalesid ka paarismängu turniiril, Suluste koos Kert Kilumetsa ja Gull koos Randar Veispakuga, kuid pidid samuti esimeses ringis vastaste paremust tunnistama.

Paarismängus on Ivanov samuti kõige kaugemale jõudnud eestlane, mängides paaris koos venelase Ivan Nedelkoga. Eile õhtuks selgusid Saaremaa Openi meeste üksikmängus pool- ning paarismängu finalistid.

Kalluse sõnul on selleaastase Saaremaa Openi publikuhuvi olnud sarnane eelnevatega, samuti pakuvad võistlused jätkuvalt huvi tenniseringkondade tipptegijatele. Kuressaares on tennist nautimas käinud ka Eesti naiste esinumber Kaia Kanepi.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 107 korda, sh täna 1)