Ettevõtja Undresti mitu vaala

Ettevõtja Undresti mitu vaala

HELGE PILGUGA TULEVIKKU: Ettevõtja Mihkel Undrest on tuleviku suhtes optimistlik. Sadamas annab veel palju teha, et see veelgi atraktiivsemaks saaks.

Ettevõtjana tuntud Torgu valla volikogu esimehel Mihkel Undrestil on eeloleval nädalavahetusel tuhat tegemist kaassõrulaste võõrustamisega oma ettevõtte territooriumil Mõntu sadamas. Teisipäeval, mil Mihkel Undrestiga Mõntus ettevõtlusest rääkisime, oli just sealsamas lõppenud sõrulaste kokkutuleku korraldustoimkonna koosolek. Seda juhtinud volikogu esimees võis tõdeda, et korraldajad teevad omalt poolt kõik kokkutuleku õnnestumiseks.

Maaliline rannamaastik ja päikesepaisteline ilm olid randa meelitanud kümmekond merd ja päikesepaistet nautivat inimest. Sadama parkimisplatsil oli mitu sõidukit. See tähendas, et inimesed oli Mõntu tulnud kaugemalt.
“Siin käiakse. Olen näinud isegi jaapanlasi, rääkimata lähinaabritest lätlastest ja muidugi eestlastest. Käivad soomlased, rootslased, sakslased, venelased ja kõige rohkem muidugi eestlased,” tähendas Mihkel Undrest.

Edasi loe Saarte Hääle paberväljaandest. Telli leht siit.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 120 korda, sh täna 1)