Viis naist on üle 100 vanad (3)

Saare maakonnas elab praegu viis naist, kes kõik vapralt elanud üle saja aasta.

Vanimad neist on Orissaare vallas Mäekülas elav 102 aastane Maria Aavik ja sama vana Ida Truuvert Kuressaarest. Mõlemad memmed tähistavad detsembris juba oma 103. sünnipäeva.

Raissa Laugen Muhust Hellamaalt on 101 aastane ja tema saab juba augustis 102 aastat vanaks. Märtsis sai 101 aastat vanaks Pauline Nõulik Kuressaarest. Sügisel peaks 100-aastaste “klubi” maakonnas kasvama veel kahe eaka memme võrra.

Elatud aastate poolest jäävad saare mehed naistest oluliselt maha. Kolm vanimat meest on praegu kõik vaid 94 aastat vanad. Need on Torgu vallas elav Albert Koppel, Andrei Lempu Pärsamalt ja Paavel Tuusti Orissaarest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 418 korda, sh täna 1)