Olerex rajab Kuressaarde gaasitankla (2)

Kuressaares Tallinna tänava ääres asuva Olerexi kütusetankla lähedusse paigaldab kütusefirma eeloleval sügisel gaasimahutid ning eraldi tankimisseade.

Olerexi turundusjuhi Antti Moppeli sõnul näevad gaasitankla ehitamise nõuded ette, et mahutid peavad olema hoonetest ohutus kauguses.

“Seetõttu jääb gaasitankla kütusetankuritest ja teenindusjaama hoonest eemale autoteeninduse tagumise sissesõidu juurde,” selgitas Moppel Saarte Häälele. Tankimisseade ja mahutid peaksid tema sõnul Saaremaale jõudma suve lõpuks. Ühe tankimiskohaga gaasitankla ehitustööd jäävad aga sügisesse.

Gaasi tankivate autode arv kasvab kütusefirma turundusjuhi andmeil aasta aastalt. Tema sõnul on gaasi puhul lood nii, et mida kallimaks läheb bensiin, seda rohkem paigaldatakse autodele gaasiseadmeid. “Ka Saaremaal tegutseb gaasiseadmeid paigaldav firma, kes tööpuuduse üle ei kurda,” kinnitas Moppel Saare Autogaasile viidates.

Olerex on mandril müünud autogaasi juba kümmekond aastat. “Tunneme ja teame autogaasiturgu hästi ja näeme, et gaasil on piisavalt turgu ka Saaremaal,” tõdes Moppel ning lisas samas, et Saaremaa puhul on siiski tegemist pigem n-ö pikema perspektiiviga ja kaugemale tulevikku vaatava projektiga. “Kuressaare gaasitankla paigaldame koostöös Saare Gaasiga, kellele usaldame ka tankla gaasiga varustamise,” tähendas ta.

Saaremaal võib hinnanguliselt olla mõnisada gaasiautot. Neile lisanduvad Moppeli sõnul mandrilt saabuvad masinad ja välisturistide sõidukid.

Seni on Kuressaares saanud autogaasi tankida Kaevu tänaval asuva Saare Gaasi juures.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 445 korda, sh täna 1)