Vahur Kersna otsib Saaremaal pinki (12)

Saatejuht Vahur Kersna on tuleval nädalal tulemas Saaremaale, et salvestada siin oma uue saatesarja “Pink” jaoks saateid. Kersna sõnul on tal natuke kahju, et saarlased on praegu hiidlastele alla jäämas ning suutnud vaid ühe pingi ja sellega seotud saarlase saate tarvis välja mõelda. 

“Kas siis tõesti on saarlased hiidlastest viletsamad?” imestas Kersna, lisades, et viimane aeg on saarlastel jalad kõhu alt välja ajada ning saate meeskonnale mõnest silmapaistvast inimesest teada anda. “Neid peaks ju saarel ometi olema, kes vääriksid korraks maha istumist ja meenutamist!” uskus ideedest pulbitsev saatejuht.

Kersna sõnul annab tema Pingi-saade võimaluse rääkida inimestest head. “Arvatakse ju, et eestlased teiste kohta väga palju muidu suurt head kipugi ütlema, aga ma pean siiski tunnistama, et need salvestused, mis oleme teinud, kõnelevad teist keelt,” rääkis saatejuht Saarte Häälele.

Kersna märkis, et tegemist ei pea sugugi olema juba manalateele läinud inimestega, kellest Pingi-saates juttu tehakse – ka elavatest võib ju head rääkida! “Meil on praegu olnud nii neid, kes veel elavad, kui ka neid, kes juba teises ilmas, umbes võrdselt,” avaldas ta.

Kersna uus saade “Pink” räägib eestlaste jaoks olulistest paikadest, pinkidest ja inimestest ning jõuab riigitelevisioonis ekraanile septembris. Et aga saade keerleb ümber pingi, peaks inimese kohta, kellest juttu tuleb, ka pink olemas olema.

Täpsemat infot nii saate kui ka tegijate kohta saab: www.etv.ee/pink

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 201 korda, sh täna 1)