Lõõtspillimängija Sulev Mägi esines Võrus edukalt

Lõõtspillimängija Sulev Mägi esines Võrus edukaltXVIII Võru folkloorifestivalil esines tublilt Saaremaa üks staažikamaid lõõtspillimängijaid Sulev Mägi. Traditsioonilisel August Teppo nimelisel lõõtsamängijate võistlusel saavutas saarlane ässade klassis kolmanda koha.

“Seekord mängisin ma võõra pilliga, ehtsa Teppo lõõtsaga. Oli natuke harjumatu,” kurtis varem samal konkursil ka võidu saavutanud saarlane.

Seekordne võistlus oli senistest osavõturohkeim.
Festivalil ässade hulgas võistlevad need mängijad, kes varasematel aastatel täiskasvanute arvestuses tulnud esimese kolme hulka. Sulev Mägi on Võru folkloorifestivalidel end esimese kolme hulka mänginud mitmel korral.

Tänavu kavatseb Sulev Mägi osaleda üleriigilistel lõõtspillimängijate kokkusaamistel veel Tartus ja Viljandis. Saaremaalgi on rahvapillimehel sel suvel jagunud piisavalt esinemisi. Tunnustatud mängumees muretses vaid sellepärast, et Saare maakonnas ei korraldata enam lõõtspillimängijate ühiskontserte või kokkutulekuid.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 353 korda, sh täna 1)