Saare Jazz sõidutab tasuta Kuressaarest Pidulasse

SaareJazz 2012Reedel ja laupäeval Pidula forelli- ja puhkekeskuses toimuvale hea musa festivalile viib külalised kohale Saare Jazzi eribuss Kuressaare kesklinnast.
 
Buss väljub kummalgi päeval kell 18.00 Kesklinna peatusest, huvilised on oodatud alates 17.45. Reede- ja laupäevaõhtuste esinejatega on võimalik tutvuda varakult. Kummagi pika festivalipäeva jooksul teevad õhtused artistid oma esimese etteaste Kuressaare kuursaalis Saare Jazzi brunch’il. Vestlust juhib muusik ja kirglik jazzi-huviline Anna Kuchinsky.
 
Täna astuvad üles Teele Viira ja Abraham’s Cafe, laupäeval Margus Vaher ja Laura Põldvere. Anna vestleb külalistega muusikast, Saare Jazzist ning laiemalt elust üldse ja elust saarel. Esitusele tuleb ka mõni lugu igalt õhtul Pidulas musitseerivalt artistilt.

Saare Jazzi brunch’id toimuvad reedel ja laupäeval kell 12.00 Kuressaare kuursaalis. Sissepääs on kõigile külalistele prii. 
Reedeõhtune programm Pidula forelli- ja puhkekeskuses algab kell 18.00 alustavate DJ-dega, jätkavad Abraham’s Cafe ja Teele Viira.
Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 237 korda, sh täna 1)