Triigi–Sõru liinil alustasid tippaja lisareisid

Väinamere Liinid lisab Triigi–Sõru reisiliini graafikusse suve tippajaks 12. juulist 5. augustini suure nõudluse tõttu täiendavad reisid.

Väinamere Liinide juhataja Urmas Treieli sõnul on suvine nõudlus ületanud senise graafiku võimekust. Ta tõdes, et väljuvatest reisidest jäävad inimesed paraku maha. “Kuna järgmine reis on sageli suure vahega või üldse ebasobival ajal, on reisijad pettunud, sest peavad oma plaanid ümber tegema või sihtkohta sõitma tüütu ringiga,” rääkis Treiel. Ta lisas, et Triigi–Sõru liin on sisuliselt ainus liin, kus on mahajäämus ning neljanda ringi lisamine lahendab selle mure.

Graafikusse lisanduvad lisaks olemasolevatele reisidele väljumised Hiiumaalt Sõrult kell 15.00 ning Saaremaalt Triigist kell 16.30.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 108 korda, sh täna 1)