Näe, Vares lendab!

näe, vares lendab

RUTIINI EI SALLI: Vaikelu pole minu jaoks, leiab Taniel Vares, kelle üks hobi on tiibvarjuga taeva all liuelda. Foto: Raul Vinni

“Näe, Vares lendab, sinise tiivaga!” hüüdis kord käesoleva loo kangelase sõber. Nimetatu lendab soodsa ilmaga ka praegu, ent tiib on tal nüüd oranž. Ja lendaja on tõepoolest Vares. Taniel Vares.

Eks see nimi ole eriline jah, tunnistab Taniel (36) ise. Kord Jõgeval tsiklimeeste ja -naiste kokkutulekul pistnud üks mees saarlasele käe pihku ja tutvustanud ennast: “Tuvi, Viljandist!”. “Vares, Kuressaarest,” vastanud seepeale Taniel.

Aga tiivaga ehk tiibvarju ehk paraplaaniga õhus liuglemine ja trikitamine pole ainus asi, millega MTÜ Saaremaa Tiibvarjuklubi loonud ning kahe varjuga ka huvilistele lendamise teenust pakkuv mees tegeleb.

Lisaks igapäevatööle Kuressaare noorte huvikeskuse juhina (nimetusest direktori kt kaob lühend augusti algul) on ta saar-laste seas hinnatud muusik, kes võib laulda ja kitarril mängida kõike “polkast rokini”.

Edasi loe laupäevasest Saarte Häälest. Telli leht siit.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 553 korda, sh täna 1)