Merepäevad otsivad parimat fototabamust

Et mullune tuletorni fotokonkurss kulges üle ootuste edukalt, kuulutab Kuressaare merepäevade meeskond tänavugi välja fotokonkursi, sedapuhku nimega “Oma silm on kapten!” Osalejate vahel loositakse välja merepäevade passid.

Kuressaare merepäevad toimuvad juba XVI korda ning kindlasti on kõigil, kes seda üritust aegade jooksul külastanud, tehtud mõni andekas klõps läbi kaamerasilma. “Kui sinulgi on mõni äge pilt, mida teistega jagada võiks, siis ära lase võimalust käest!” kutsuvad korraldajad, kes ootavad lahedaid, meeleolukaid, kunstilisi või muul moel kõnetavaid fotosid, mis on jäädvustatud just merepäevade ajal.

Fotod tuleb saata e-postil eena.mark@kuressaare.ee. Foto juurde peab lisama oma kontaktandmed (nime, telefoninumbri, e-posti aadressi, kodulinna või asula nime).

Alates kolmapäevast, 11. juulist riputatakse fotod jooksvalt üles merepäevade Facebooki fännilehele, kus kõik saavad neid “laikida”. Neljal järjestikusel neljapäeval (12., 19. ja 26. juulil ning 2. augustil) valivad merepäevade korraldajad laekunud fotode hulgast lemmiku ning kingivad võitjale merepäevade passi. Neljapäeva, 2. augusti keskpäeval lüüakse rahvahääletus lukku ning merepäevade passi saab ka enim “laikimisi” saanud foto autor.

Eelmisel aastal esitati tuletorni fotokonkursile üle 150 foto. Toona valis žürii parimaks Meriliis Metsamäe foto Kiipsaare majakast.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 269 korda, sh täna 1)