Kuhu minna

LAUPÄEV, 7. juuli

KONTSERT
Kuressaare kuursaalis Kukuu restoranis kl 20 kitarrist Kristo Käo kontsert. Pilet 5 eurot.

Muhu restoranis kl 21 etno-pop-jazz-folk-ambient-metsa-maa-hingebändi Indigolapsed kontsert. Pilet kohapeal 6 €.

Kaarma kirikus kl 20 Nadia Kurem (sopran), Mati Palm (bass), Aare Tammesalu (tšello), Tiit Kiik (orel).

Kihelkonna kirikus XVII Kihelkonna kirikumuusikapäevad. Kl 16 keelpillikontsert “Helisevad puud” – Arvo Leibur (viiul) ja Aare Tammesalu (tšello).

Ruhnu uues kirikus kl 20 Õhtutund Jumalaga muusikas. Esineb EELK Pühalepa Laurentiuse koguduse koor Anna Hiiumaalt, dirigent Helle Nittim.

Veski trahteri õuel kl 19 rahvusõhtu. Esineb naisrühm Marleen. Tasuta.

ÜRITUS
Muhus Nautse Mihklil kl 15 Eesti film 100! Kontsert Eesti parimatest filmimeloodiatest läbi sajandi muusikute ja näitlejate osavõtul. Kl 20 Mantra Gora (EST), Ola Onabule (London/UK), Kinobe. (London, UK).

Roomassaare sadama haljasalal kl 10 selle suve suurim koerte sõnakuulelikkuse võistlus Saaremaa Käpp 2012.

Orissaares Illiku laiul Pöide, Orissaare ja Valjala valla terviseprojekti “Liikumine toob tervise” üritus. Kl 15 loeng TÜ lektorilt, TÜ kliinikumi ja Ida-Tallinna keskhaigla füsio-manuaalterapeudilt Toomas Proovelilt. Kl 16 start triatlonirajale. Kl 16.30 harrastajate start. Kl 17.30 üldise kehalise võimekuse testid. Osalema oodatakse tööealisi inimesi vanuses 16–64 a. Projekti rahastab Euroopa Sotsiaalfond.

TANTS
Divas DJ K. Lillimägi.

Club Privileges Baywatch – rannavalve.

Kodulinna lokaalis DJ Urmas Rämmal.

SPORT
Roopa lahe kaldal kl 12 VIII Karala Odagala. Spordialadeks odavise ja kuulitõuge. Lisaaladena harrastajatele saapavise, sangpommi rebimine ja kalasilmavise. Pered on oodatud koos lastega! Üritus on tasuta. Osalejatele supp ja saun.

PÜHAPÄEV, 8. juuli

KINO
Kuukino Kuressaare kuursaalis kl 22 dokumentaalfilm “Parim film, mis eales müüdud”. Dokumentalist Morgan Suprlock (Super Size Me) võtab seekord luubi alla brändingu-maailma, mis meie elusid läbivalt üha enam mõjutab, püüdes samal ajal leida oma filmile noiltsamadelt suurtelt brändidelt toetust nende tegutsemise tagamaid paljastava filmi tegemiseks. Pilet 3 eurot.

KONTSERT
Arensburg Spa hotelli Päikeseterrassil kl 20 Lindpriide ja Claudia Ševtšenko kontserttuur “Värvilised vankrid”. Jaan Sööt – kitarr ja laul, Toomas Lunge – klahvpillid ja laul, Indrek Kalda – viiul ja laul. Pilet 12 eurot müügil Piletilevis ja tund enne algust kohapeal.

Muhu Katariina kirikus kl 14 Ola Onabule (UK) ja ETV tütarlastekoor.

Kihelkonna kirikus XVII Kihelkonna kirikumuusikapäevad. Kuldleeripüha jumalateenistus. Musitseerivad Vaike Kiik (mezzosopran) ja Tiit Kiik (orel).

TEATER
Salme jõesadamas kl 19 “Puujala ja Ükssilma sõda”. Pääsmed hinnaga 5 ja 3 (õpilased) € müügil tund enne algust kohapeal. Vihma ja tormiga etendust ei toimu. Info tel 51 12 757.

SPORT
Roomassaare sadama haljasalal kl 12 Tunnelite karikasarja IV etapp. Tunnelite Karikasari 2012 koosneb kuuest võistlusest. Võistlused toimuvad Tartus, Viljandis, Tallinnas, Pärnus ja Saaremaal. Pealtvaatajatele tasuta.

ESMASPÄEV, 9. juuli

KINO
Kuivastu sadama heinamaal on algusega kl 21 võimalik vaadata kodumaist komöödiaklassikat “Mehed ei nuta”, teise teosena linastub kl 22.30 Woody Alleni värskeim komöödia “Südaöö Pariisis”.

TULEKUL
Saare Jazz 2012 alustab taaskord eksootilise noodiga

Südasuvise jazzfestivali kaugemad külalised on jälle Lõuna-Ameerikast.

Eksklusiivse kontserdi festivali raames annab juba laupäeval, 7. juulil kl 19 Mustjala vallas Rahtla küla Andruse talu õuel Brasiilia lauljatar Denise Fontoura. Samuti astub koos Susanna Aleksandra Veldiga festivalil üles karismaatiline Kolumbia kitarrist Ivan Camilo Quintero Nieto, kelle efektset ja energilist kitarrikäsitust saab nautida 14. juulil kell 19 Pidula Forelli puhkekülas.

Pidulasse on sel aastal tulemas Eesti parimad sommeljeed, kes tutvustavad huvilistele parimaid kvaliteetveine.

Lisaks eksootilistele välisartistidele astuvad Saare Jazzi lavale tuntud Eesti jazzartistid Teele Viira, Margus Vaher, Maria Väli, Joel-Rasmus Remmel, Abraham’s Cafe, Susanna Aleksandra Veldi, Sander Mölder, Anneliis Kits, DJ Emil Gens, DJ Anton Must, DJ Peeter Ehala ja Laura Põldvere. Kontserdid toimuvad 12.–14. juulini Kuressaares ning Pidula Forelli puhkekülas Kihelkonna vallas. Piletid on müügil Piletilevi müügipunktides, internetis www.piletilevi.ee ja enne kontsertide algust kohapeal. Festivali toetavad Kultuurkapital ja kultuuriministeerium.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 256 korda, sh täna 1)