Juhtkiri: Mis maksab turvatunne? (1)

Kas ööklubide vahel jagatud summa külastajate turvalisuse huvides (ühe klubi kohta arvestuslikult 388,80 eurot) oleks üle mõistuse palju? Usume, et see summa poleks liiast. Eriti, kui arvestada suvist külastajate hulka ning tõenäoliselt mitte kõige väiksemaid rahapatakaid, mis neisse klubidesse ülemeelikus tujus jäetakse.

Samas on see rahasumma nii väike, et ilmselt ei kataks ka ühe tänavakakluses kannatada saanud ohvri haiglakulusid.

Võib ju ka öelda, et kui peksa ei taha saada, siis istu kodus. Kuid peale hundijalavett pruukivate ärplejate väisavad Saaremaad ka inimesed, kes sooviksid jalutada kas või vastavatud Kuu-kinno või peatselt lossi hoovis toimuvatele ooperipäevadele või kammermuusika festivalile…

Lisaks on siin veel saarlased ise, kes kindlasti patseeriksid mõnel kaunil suveõhtul oma kodulinnas, istuksid välikohvikus ega peaks mõtlema, kas nurga tagant ehk mõni pätt ei tule.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 189 korda, sh täna 1)