Liidrite kohtumise võitis Orissaare

Saaremaa meeste jalgpallimeistrivõistluste liidrite kohtumises Orissaare Tammega staadionil Orissaare ja FC Taritu vahel suutis kodumeeskond pärast 0:1 kaotatud poolaega mängu lõpuks enda kasuks kallutada tulemusega 3:1. Selle võiduga tõusis Orissaare ka liidriks. Mängu tähtsusest ja närvilisusest räägib ka lausa kuus kohtuniku poolt antud kollast kaarti.

Iide staadionil peetud kohtumises Torgu ja Kaarma VC vahel jätkus pinget ja tasavägist heitlust lõpuvileni välja. Kodumeeskond küll võitis poolaja Mart Undresti väravast 1:0, kuid Kaarma VC, kes selleks mänguks oli saanud ka enam-vähem kõik oma paremad mängijad väljakule, suutis Sulavi Pruuli väravast viigistada ja igati teenitult viia koju viigipunkti.

Andre Käen

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 266 korda, sh täna 1)