Kuhu minna

TEISIPÄEV, 3. juuli

KINO
Divas kl 18 komöödia “Diktaator”. Alla 14 a keelatud. Pilet 4 €.

KONTSERT
Kuressaare kuursaali restoranis KuKuu kl 20 esineb vokaalansambel Estonian Voices koosseisus: Maria Väli, Mirjam Dede, Kadri Voorand, Mikk Dede, Arno Tamm ja Aare Külama. Pilet 3 €. Ansambel esitab kuuehäälseid seadeid nii pop-, džäss- kui ka rahvalauludest. Kavas on ka omaloomingut. Estonian Voices on mitmel korral esinenud festivalil Jazzkaar ning andnud meeleolukaid kontserte erinevates Eesti paikades, ka Kuressaares.

TEATER
Kihelkonna suvemaja (rahvamaja) õuel kl 20 Orissaare kultuurimaja näiteringi etendus “Pildikesi kolhoosielust”, lõbus külajant lauludega. Piletid hinnaga 3 ja 2 (õpilane) eurot müügil enne etenduse algust. Vihma korral toimub etendus Kihelkonna rahvamajas. Info tel 51 65 916.

ÜRITUS
Pädaste lahel täiskuuõhtu. Pädaste mõisas tähistatakse sel suvel heledaid täiskuuöösid erilise üritusega. Pärast täiskuuõhtusööki Peeter Pihelilt restoranis Alexander ootame teid järelpeole suvise taeva all. Kuuvalgel sõuame aerupaatidega üle Pädaste lahe Armastuse saarele, kus ootavad kesköine lõke, baar ning elav laul ja kitarrimuusika. Paadid väljuvad Pädaste sadamast saarele kl 23. Järelpeo pileti hind on 20 eurot. See sisaldab paadisõitu, tervitusjooki ja kontserti. Kohtade broneerimine meili teel info@padaste.ee. Kohtade arv on piiratud.

SPORT
Kuressaare Titerannas kl 18.15 algab Credit 24 suvevolle etapp.

Nasva staadionil kl 19 Saarte Investeering – Saaremaa 2012 MV meeste jalgpallis: Kaarma VC vs. FC Taritu.

KOLMAPÄEV, 4. juuli

KINO
Divas kl 18 komöödia “Diktaator”. Alla 14 a keelatud. Pilet 4 €.

Kuressaare kuursaalis KuKuu kinos kl 22 muusikafilm “Saarte värvid”.
Dokumentaalses muusikafilmis “Saarte värvid” kohtuvad Muhu saare saksofonist Villu Veski, Fääri saarte laulja Eivør Palsdottir ning kogemustega muusik ja elukunstnik Barak `Bird` Levi Hawaiilt. Eripäraste saarte kolm andekat muusikut, kes ammutavad oma helikeelele inspiratsiooni kodukoha imelisest loodusest ja ürgsetest traditsioonidest. Film otsib nende loomingu juuri ja annab edasi maailma, kus muusika sünnib. Kolm erinevat saart, nende loodus, valgus, helid, värvid, elanikud; kolm kirjut karakterit ja hingepugev muusika – kuidas visualiseerida muinasjutulist helide maailma? Igavesi arusaamu ja tundeid nagu armastus, usk, üksindus, loomine ja vabadus lahatakse filmis nii läbi loomingu kui sõnade.
Režissöör ja stsenarist Madli Lääne, operaator Rein Kotov, heli – Mart Kessel-Otsa, Matis Rei, monteerijad Rein Kotov ja Madli Lääne, produtsent Pille Rünk. Pilet 3 eurot kohapeal.

ÜRITUS
Arensburgi hotelli Päikeseterrassil kl 20 tulevikumuusika festivali Juu Jääb avakontsert: Ntjam Rosie Bänd (Holland/ Kamerun) ja Jacam Manricks New York Trio (USA).

KINO EELTEADE

Elion toob Muhu väina regati raames Kuivastusse merekino

7.–14. juulini toimub juba 55. korda Muhu väina regatt ja Kuivastus jõuab vaatajateni selle raames ka merekino.
Regati ajal on 9. juuli õhtul algusega kell 21 Kuivastu sadama heinamaal võimalik vaadata kodumaist komöödiaklassikat “Mehed ei nuta”, teise teosena linastub Woody Alleni värskeim komöödia “Südaöö Pariisis”. Kuna sel aastal tähistatakse ka Eesti filmi 100 aasta juubelit, siis annab Elion oma panuse kodumaise filmi sajanda sünnipäeva tähistamisse, tuues nii väina regatil osalejateni kui ka Muhu saare elanikeni tasuta kodu- ja välismaist filmiparemikku.
Ettevõttena, mis pakub suurkinode järel enimkasutatavat võimalust filmielamuste saamiseks, soovib Elion selle erilise merekino loomisega teha kummarduse 100-aastasele Eesti filmitööstusele ja pakkuda filmielamusi seal, kus inimesed suvel on – linnast ära, looduses, nautimas ilusat Eestimaa suve.

Ajakava:
Kl 21 “Mehed ei nuta”, Eesti, 1968. Režissöör Sulev Nõmmik.
Kl 22.30 “Südaöö Pariisis” (Midnight in Paris) USA/ESP 2011. Režissöör: Woody Allen, osades Owen Wilson, Rachel McAdams, Kurt Fuller jt.

Ingrid Piirsalu, Elioni meediasuhete juht

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 112 korda, sh täna 1)