Lühidalt spordist

Petangis selgitati meistreid
Pühapäeval selgusid Kiratsis Saare maakonna parimad petangi tulistamises. Suurfavoriit Marek Kolk oli parim nii eelringides kui ka veerandfinaalis. Just seal sai ta võitu eelmise aasta meistrist Ain Koplimäest. Finaalis pidi Kolk Urmo Auväärtile siiski alla vanduma. Kolmandaks jäi tulistamises noormängija Paul Kolk.


Tennisekeskuses toimus Jaaniturniir

22. juunil toimus Kuressaares tennisekeskuses jaanipäeva tenniseturniir segapaarismängus. Osales 8 paari ja pärast kolmetunnist tõsist matši tuli võitjaks paar Hendrek Kelder-Rita Peirumaa, kes alistasid finaalis Jaagup Kallase ja Aivi Auga.
Kolmas koht läks jagamisele kahe paari – Andre Sõrm-Maire Leedo ja Andres Tamm-Kreete Teder vahel.
Järgmine turniir toimub juba kolmapäeval, 27. juunil kell 19, kui naised mängivad paarismängu 6. etappi.


Nisu võitis kulla

Eesti jalgrattasõidu grupisõidu meistrivõistlustel võitis juunioride arvestuses saarlane Oskar Nisu, kes esindab CFC klubi. Saaremaa Viikingi klubi sõitjatest oli parim Steven Kalf, kes tuli viiendaks.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 156 korda, sh täna 1)