Kuhu minna

TEISIPÄEV, 26. juuni

KINO
Divas kl 16.45 Täispikk joonisfilm “Vahva sõdur Švejk”. Pilet 4 €.

SPORT
Kuressaare Titerannas kl 18.15 Credit 24 suvevolle etapp.
Torgu vallas Iide staadionil kl 19 Saarte Investeering – Saaremaa 2012. a meistrivõistlused meeste jalgpallis: Torgu vs. Kaarma VC.

KOLMAPÄEV, 27. juuni

KINO
Divas kl 15 ja kl 16.45 “Vahva sõdur Švejk”. Pilet 4 €.

SPORT
Kuressaare tennisekeskuses kl 18 naiste paarismängu 5. etapp.


ÜRITUSE EELTEADE

Neljapäeval, 28. juunil Arensburgi Päikeseterrassil kl 20 teevad head elavat muusikat Silja Litvinova ja Heiko Liiv. Tasuta! Lisainfo ja laudade broneerimine tel 45 24 707 ja restoran@arensburg.ee .
Neljapäeval, 28. juunil kl 19 Veski trahteri õuel rahvakultuuriõhtu – esinevad rahvatantsuselts Piiprellid ja noorterühm Öieti. Reedel, 29. juunil kl 19 samas naisrühm Kadrid ja laupäeval, 30. juunil kl 19 naisrühm Marleen.
Laupäeval, 30. juunil kl 17.30 Ruhnus kirikute juurest rongkäik tantsuplatsini, kus esinevad Kuljus ja Tarbatu. Õhtu jätkub simmani, lõkke ja toreda seltskonnaga. Tasuta!
Laupäeval, 30. juunil Arensburgi Päikeseterrassil kl 20 Draamateatri kitarristid koos Weekend Guitar Trioga. Weekend Guitar Trio ja Draamateatri kitarristide erakordsel kontserdil ühendavad professionaalsed kitarristid oma väed professionaalsete näitlejatega, et esitada võrratut kitarrimuusikat – nii omaloomingut kui ka maailmaklassikat. Week-end Guitar Trio koosseisus Robert Jürjendal, Tõnis Leemets ja Mart Soo alustas tegevust 1993. aastal. Ansambel esitab ja loob omanäolist nüüdismuusikat, mis on sünteesitud minimalismist, džässielementidest, etnost, rokist ja improvisatsioonist. WGT-ga ühinevad Eesti Draamateatri näitlejatest kitarristid Mait Malmsten, Margus Prangel, Märt Avandi, Raimo Pass ning kontserdile annab veelgi sära juurde kitarrivirtuoos Indrek Kruusimaa. Pilet 16 eurot. Lisainfo, piletite ostmine ja laudade broneerimine tel 45 24 707 ja restoran@arensburg.ee. Laua saab broneerida ainult pileti olemasolu korral.


NÄITUS 

Kuressaare kultuurikeskuse saalis ja I korruse fuajees 6. juulini soome ja eesti pressifotograafide ühisnäitus “Soome eile, Eesti täna / Suo-mi eileen, Viro tänään”. Avatud E–R kl 10–18. Näitus on avatud ürituste vahelisel ajal.
Saare maakonna keskraamatukogu akendel 7. juunist fotonäitus “Kuressaare Kultuurivara 10 ja eelkäijad”.
Kuressaare Raegaleriis 4. juulini “Vetel”, Silja Saarepuu ja Villu Plingi videod ja installatsioonid. Avatud T–R kl 10–17; L kl 10–15.
Raekeldris 24. juulini Arvo Kasesalu “12 tooli” – toolide näitusmüük. Avatud T–R kl 10–17; L kl 10–15.
Kuressaare kultuurikeskuse II korrusel 30. juunini “Eluvesi” – Moskva raamatuillustraatorite joonistused, mis on pühendatud vendadele Grimmidele. Avatud E –R kl 10–19; L kl 10–16.
Ajamaja galeriis 14. juulini Signe Nenoneni maalinäitus. Avatud E–R kl 8–18; L kl 8–16.
Kuressaare linnuse näitusesaalis Kuressaare ametikooli tarbekunsti ja dekoorieriala õpilastööde näitus “Alguse asi”.


HEA TEADA

MTÜ Kuressaare Lastekaitse Ühing korraldab 9.–13. juulini linnalaagri. Viiepäevasesse laagrisse jagub nii sportlikku kui käelist tegevust, seiklusi, meelelahutust, üks sisukas ekskursioonipäev ja soe lõunasöök.
Laagrisse on oodatud 8–11-aastased Kuressaare lapsed. Vahetuse maksumus on 18 eurot ja laagripäev kestab kl 10.30–16.30. Registreerimissoov saata meiliaadressil lindia.lallo@kuressaare.ee, info tel 52 53 446.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 100 korda, sh täna 1)