Jaagup Kallas ja Bandidos suurendasid oma edu

EDUKAD: Jaagup Kallas ja Bandidos. Foto: Laura Kriska

Saarte avatud karikavõistlustel ratsutamise takistussõidus oli kavas teine etapp, mis seekord toimus Hiiumaal.

Nii nagu esimeselgi etapil võttis kõrgeimas võistlusklassis, kus tõkete kõrgus oli seekord 110 cm, võidu ainsana vigadeta soorituse teinud Jaagup Kallas oma uuel võistlusratsul Bandidos. Teisele-kolmandale kohale platseerusid ühe mahaaetud takistusega Hiiumaa neiud Maris Berkmann Chanelil ja Maris Suuster hobusel Sweet Dreams.
Selle võiduga suurendas Kallas oma edu suvekarika üldises punktiarvestuses.

Teisele ja kolmandale kohale tõusid esimesel etapil põrunud Hiiumaa neiud Berkmann ja Suuster, tõrjudes saarlannad esikolmikust välja. Ees on aga pikk võistlussuvi ja midagi pole veel otsustatud. Pöidlad pihku!
Keskmiste takistustega parkuuris, kus kõrgused ei ületa 95 cm, oli Mari-Ann Udeküll hobusel Sorella parima saarlasena kolmas, noppides aga üldarvestuses väga vajalikud teise koha punktid. Just tänu esimesel etapil saavutatud headele punktidele tõusis Mari-Ann Udeküll nüüd keskmises võistlusklassis sarja üldliidriks.

Madalamas klassis saavutasid parimate saarlastena kolmanda koha Kaile Koppel Lassel ja neljanda koha Kairi Lonks Aroomil. Kuna esimesed kolm võistlejat sellel kõrgusel karikaarvestuses ei osale, siis saigi esikohapunktid Kairi Lonks, olles nüüd üldliidrist Leenu Sarapuust maas vaid kaks punkti. Üldarvestuse kolmandaks tõusis saarlane Kristel Käsk. Mõlemad saare neiud esindavad Reinu ratsatalu.
Takistussõidu karikavõistluste järgmine etapp toimub 30. juunil kell 12 Kõljala tallis.

MTÜ Saare Taluelu

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 278 korda, sh täna 1)