Saarte Liinide uueks juhiks sai Villu Vatsfeld (5)

Saarte Liinide uueks juhiks sai Villu VatsfeldNõukogu valis AS-i Saarte Liinid uueks juhatuse esimeheks senise juhatuse liikme ja finantsjuhi Villu Vatsfeldi.

Saarte Liinide nõukogu esimees Ain Tatter ütles, et nõukogu tahtis juhatuse esimehe kohal näha majanduskallakuga spetsialisti ning Villu Vatsfeld on oma praeguses ametis finantsjuhina väga hästi hakkama saanud. “Nüüd lisasime talle veel koormust juhatuse esimehe vastutuse näol,” märkis Tatter.

Saarte Liinide juhatuse liikmeks saab uuesti praegugi samas ametis olev ettevõtte ehitusjuht Peeter Oopkaup, kes juhatuse liikme konkursil ei osalenud. “Pärast seda kui me konkursi korras, ettevõtte profiili arvestades, sobivat ehitusinimest ei leidnud, alustasime Peetriga läbirääkimisi ja Peeter oli nõus jätkama,” rääkis Tatter, kelle sõnul sõlmitakse nii Vatsfeldi kui ka Oopkaubiga kolmeaastane leping.

Saarte Liinide senisele juhatuse esimehele Ants Tammlehele, kes esimehe kohal enam töötada ei soovinud, pakub ettevõtte nõukogu väiksema töökoormusega töölepingut kaubavedude turundamisel.

Seoses juhatuse liikmete lepingute lõppemisega kuulutas AS-i Saarte Liinid nõukogu veebruaris välja konkursi kahele juhatuse liikme ametikohale. Konkursist võttis osa 13 inimest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 2 918 korda, sh täna 1)