Tiirimetsa Küünalt juhib Anne Oeselg

Tiirimetsa Küünalt juhib Anne OeselgSalme vallas Tiirimetsa külas tegutseva kodukultuuriseltsi Küünal üks asutajaliikmeid ja seltsi 17 aastat vedanud Juuli Pihl pani tervislikel põhjustel ameti maha. Maikuust juhib seltsi Salme põhikooli õpetaja Anne Oeselg.

“Me leidsime, et Anne on algusest peale seltsi liige olnud ja miks ta ei võiks siis esimees olla,” põhjendas staažikas seltsijuht Juuli Pihl, lisades, et tema hoiab oma energiat naistraktoristide ühenduse Roolipiigad jaoks. Ka tänavu sõidab Saaremaalt 14 roolipiigat selle nädala lõpus Põlvamaal toimuvale vabariiklikule kokkutulekule.

Vastne esinaine Anne Oeselg kiitis, et Juuli oli väga aktiivne ja tal oli igal pool palju tutvusi. „Asjaajamine oli tal hästi käpas. Ma olen seda kõrvalt vaadanud, aga nüüd ise aktiivselt tegutsema hakata on üsna raske,“ rääkis Oeselg, lisades, et esimene suurem töö, millega tal tegeleda tuleb, on juulikuus kooli kokkutuleku korraldamine.

Kuidas Küünlal 17 aastat läinud on, selle kohta arvas Pihl, et täitsa keskmiselt. “Mida on tahetud, seda on tehtud, ja kõike asju oleme õppinud,” märkis ta, lisades, et aastate jooksul on läbi viidud mitmeid koolitusi. Samuti on käidud ekskursioonidel teistes omavalitsustes ja korraldatud kokkutulekuid. Praegu kuulub kodukultuuriseltsi 11 liiget.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 254 korda, sh täna 1)